Erikois­hammas­teknikko Hämeen­linnassa

Asiantuntija­ratkaisut suun ja hampaiden hyvinvointiin

Hammas­laboratorio Muoto­hammas Ky on täyden palvelun hammas­laboratorio. Tarjoamme kaikki korvaavan hammashoidon ratkaisut. Käyttämämme materiaalit ovat kansainvälisten laatujärjestelmästandardien mukaiset ja meillä sinua palvelee aina asiansa osaava erikoishammasteknikko. Erikoishammasteknikon vastaanottomme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa. Sivuvastaanottomme sijaitsee Lammilla (Lamminraitti 29).  Mikäli tarvitset korkeatasoista hammas­protetiikkaa, voit kääntyä meidän puoleemme.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Korkea­tasoiset protetiikka­palvelut

Hammas­proteeseilla korvataan yksi tai useampia puuttuvia hampaita. Proteesi voi olla joko irrotettava tai suuhun kiinteästi asetettava. Vastaanotollamme tarjoamme:

  • Titaani- ja kromirangat
  • Kuorsauskiskot, purentakiskot, kuulosuojaimet, hammassuojat
  • Keraamiset ratkaisut (zirkon ja e.max)
  • Komposiitti­ratkaisut
  • Perinteiset levyproteesityöt
  • Erikoishammasteknikon palvelut

Meiltä saat osa- ja kokoproteesit, pohjaukset sekä korjaukset yksilöllisesti suunniteltuna ja toteutettuna. Olemme kehittäneet mallintamistekniikan implanttitöihin vaativimmissakin tapauksissa,  valmistajasta riippumatta . Kehittämämme mallinnus­tekniikka, (STB = simply the best), takaa tarkkuus­töissämme ongelmattoman istuvuuden. Laadun­valvontaamme kuuluu lisäksi kaikkien valmistamiemme titaanitöiden röntgentarkastus.

Lisäksi tarjoamme asiantuntija­roolissa alihankintaa ja konsultointia muille alan yrityksille.

Erikoisuutena valmistamme ranka­proteesit titaanista

Titaania työstämme erikoislaittein sulattamalla sen valokaarella suoja­kaasussa erittäin korkeassa lämpötilassa ja valamalla sen sitten ennalta valmistettuun ja alipai­neistettuun muottiin. Työstämme titaania myös mekaanisesti erilaisin tarkkuus­laittein sekä suoritamme titaanin ja muiden metallien korjauksia ja yhdistämisiä lasertekniikalla (esim. rikkoutuneet silmälasinsangat).

Titaani on kudosystävällinen ja allergisoimaton materiaali. Se on myös kevyt materiaali, ja näin ollen käyttömukavuudeltaan erittäin miellyttävä. Titaania voidaan käyttää  proteettisissa ratkaisuissa, joihin muut materiaalit eivät välttämättä sovellu, esimerkiksi moniallergisten potilaitten tapauksissa.

titaaniranka

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme?

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ota meihin yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Ajanvaraukset ja hintatiedustelut vain puhelimitse!

hCaptcha